skip to Main Content

ANBEFALINGER

For noget tid siden fandt jeg mig selv i en krise. Der var nogle ting på jobbet, som jeg ikke kunne finde mig til rette med, men jeg havde hverken modet eller lysten til at gøre noget ved det. Det voksede sig større og større i mig, og det sled på mig. Jeg kunne ikke falde i søvn om aftenen, fordi tankerne kørte rundt, og jeg vågnede ofte i løbet af natten med en dominerende og ubehagelig følelse af uro. Manglen på søvn tærede på mit overskud, og det blev en ond cirkel. Det begyndte at gå ud over mine relationer og min familie.

Det stod klart for mig, at jeg måtte gøre noget aktivt for at bryde dette mønster, og at jeg måtte investere noget i at passe på mig selv og få hjælp til at finde retning.

Jeg opsøgte Kristine og havde flere samtaler med hende. Hos Kristine var der et rum, hvor det handlede om mig og om at afsøge mine muligheder. Hun havde ingen interesse i at overbevise mig om det ene eller det andet. Der var ingen anden dagsorden end at hjælpe mig til afklaring. Hun formåede at stille spørgsmål, som fik mig til at se tingene i et andet perspektiv. Spørgsmål der ændrede lidt på min oplevelse af forskellige situationer og omstændigheder. Jeg gik hver gang fra vores samtaler med en følelse af at være lidt klogere og lidt lettere.

Disse samtaler var afgørende for, hvor jeg står i dag, og hvordan mit blik på mit liv er. Det er et sted med ro og afklaring.

Signe Kildegaard

 

Jeg har haft flere samtaler med Kristine, og hun har virkelig hjulpet mig. Jeg har følt mig ret ensom og været ked af det. Synes det har været svært at starte på gymnasium, og slet ikke som jeg troede.

Kristine har fået mig til at tænke på en ny måde, og det har været dejligt, at snakke med hende om det hele. Det betyder meget, at tale med en voksen, der ikke er mine forældre. Jeg er meget mere glad nu.

Kristine gav mig verdensklasse coaching og støtte, som fik mig til at se mit liv i et helt nyt perspektiv, er så taknemmelig

Jeg lider af en kronisk tarmsygdom, og har længe haft meget nedadgående tanker, pga at min sygdom fylder alt for meget.

Jeg mødte Kristine som coach, og kunne med det samme mærke, at hun har mange erfaringer med coaching til os der er syge, og skal leve med det hver dag. Kristine hjalp med at få styr på mine tanker. Hun fik mig endda til at se min sygdom på en ny måde, der har gjort det meget nemmere for mig at acceptere den.

Jeg føler mig mere glad, og er så taknemmelig for, at Kristine hjalp mig igennem en svær tid.

For et par år siden havde jeg en periode, hvor jeg var i tvivl om min karrieresti. Mit ønske var at skifte spor og forfølge min drøm om at arbejde med mennesker og behandling, men på det tidspunkt lå det meget langt fra min daværende profession, og jeg havde ikke modet til at gøre det. I samme periode begyndte jeg at løbe med Kristine om morgenen. Det viste sig hurtigt, at udover fantastiske løbeture fik jeg også en fabelagtig coaching af hende, som fik mig til at se mit arbejdsliv i et helt nyt perspektiv. Kristine er skarp og dygtig til at belyse og analysere situationen fra forskellige vinkler og til at sætte ord på – både med humor og indsigt. For hver løbetur, jeg kom hjem fra, følte jeg mig en lille smule mere afklaret. Jeg endte med at tage skridtet og forfølge min drøm, hvor jeg i dag arbejder som fuldtidsakupunktør og har mit eget sundhedshus.

Der er ingen tvivl om, at Kristine hjalp mig i processen til at tage nogle kloge og rigtige valg, så jeg fik taget hånd om min karriere og forfulgt min drøm.

KRISTINE BJARNI-KORNBECH

Coaching & Samtale
Lyngby Behandlerhus
Christian X’s Allé 168
2800 Lyngby
Email: kristinebjarni@gmail.com

Telefon:  20 40 35 40

JEG FLYTTER MENNESKER

KRISTINE BJARNI-KORNBECH

Coaching & Samtale
Lyngby Behandlerhus
Christian X’s Allé 168
2800 Lyngby
Email: kristinebjarni@gmail.com

Telefon:  20 40 35 40

JEG FLYTTER MENNESKER

Back To Top