skip to Main Content

SELVE SAMTALEN

OBS! ingen tilgang af nye klienter

Vi mødes i det smukke Behandlerhus i Lyngby. Huset har gratis parkeringspladser på adressen og ligger syv minutters gang fra Lyngby Station.

Jeg har et skønt rum på 1. salen, hvor jeg vil gøre mig umage for, at du vil føle dig velkommen og tryg, fra vi starter. Sessionen varer 1 time. Vi vil sidde overfor hinanden i afslappede møbler. Samtalen vil foregå ved, at vi sammen finder ud af, hvad du vil have ud af sessionen. Måske du bare trænger til en af snakke med, en der lytter og tager dig alvorligt – så starter vi der. Måske har du en vigtig beslutning at træffe, et konkret mål du vil nå, eller er i tvivl om en retning på jobbet eller privat. Jeg vil stille spørgsmål, der vil få dig til at tænke på en ny måde, og sammen finder vi det tempo, der passer dig.

Du vil mærke en lyst til at ændre dine tanker og handlinger efter hver session. Og det er præcis dét, der gør, at du flytter dig fra det, der fylder alt for meget og tager din energi. Flytter dig hen, hvor du står stærkt, kan mærke dig selv igen, og med klarhed træffe de rigtige beslutninger for dig. Du vil mærke roen i maven, glæde og overskud. Det er så befriende at slippe gamle vaner og tankemønstre og tage ansvar for sit eget liv.

Jeg har selv gået hvert et skridt, og støtter dig hele vejen…

Jeg anbefaler et forløb på minimum 6 gange. Gerne hvor vi ses hver uge. Det kan være ved fremmøde eller online. Du vil mærke lige så stor kraft og forandring ved online samtaler som ved fysiske møder.

KRISTINE BJARNI-KORNBECH

Coaching & Samtale
Lyngby Behandlerhus
Christian X’s Allé 168
2800 Lyngby
Email: kristinebjarni@gmail.com

Telefon:  20 40 35 40

JEG FLYTTER MENNESKER

KRISTINE BJARNI-KORNBECH

Coaching & Samtale
Lyngby Behandlerhus
Christian X’s Allé 168
2800 Lyngby
Email: kristinebjarni@gmail.com

Telefon:  20 40 35 40

JEG FLYTTER MENNESKER

Back To Top